SAMENWERKEN MET |
we love our clients!

Bij PROAS sta je als opdrachtgever voorop. PROAS denkt actief met je mee om tot een optimaal eindresultaat te komen. Hoe doen we dat? Door goed luisteren, kritische vragen stellen, sparren en inspelen op je wensen. Zo bereiken we dit doel. Slagvaardig en hands-on. Dat is waar het om gaat. Dat is onze werkwijze.

JOUW BETROUWBARE PARTNER
for the job that needs to be done!!

Met onze kennis van communicatie, tekstdesign en redactie kijken wij met een frisse blik naar ontwerpen, producten en het karakter van je onderneming in het midden- en kleinbedrijf.
Zo (her)schrijven wij zakelijke teksten, vernieuwend en eigentijds. Helder, creatief en functioneel. Foutloos en prettig leesbaar. No nonsense en to the point. Hierbij staan denken én doen centraal en komt online met offline communicatie samen.
Altijd op maat!

OVER PROAS

Taal is altijd al mijn ding geweest, maar ook ben ik een geboren organisator. Ik volgde een opleiding op de MEAO, met vier talen in mijn pakket. Na mijn eindexamen ben ik het bedrijfsleven ingerold en heb mij in de loop der jaren ontwikkeld tot een management supporter in een (inter)nationale omgeving. De banen en opdrachten die ik heb uitgevoerd, hadden en hebben vaak een organiserend aspect.

Ik heb letterlijk in veel keukens gekeken, gezien hoe organisaties werk(t)en, heb geleerd alles met een helicopter view te bekijken, geleerd creatief en innovatief te denken én analytisch te werken. Als sparringpartner en vertrouwenspersoon heb ik met veel managers en directeuren aan tafel gezeten. Samen, of met een team, hebben we gespard hoe je bepaalde dingen anders en beter kunt organiseren. We zijn tot mooie oplossingen gekomen!
  
Juist die variatie en afwisseling om voor zoveel bedrijven met een totaal verschillende achtergrond te werken, bieden mij veel voldoening. Dat is ook de reden waarom ik voor het ondernemerschap heb gekozen.
  
Vanuit die jarenlang gekoesterde droom om mijn eigen bedrijf te hebben, ben ik in 2000 gestart met mijn bureau voor tekstredactie en office support. Vanaf dat moment heb ik als tekst- en eindredacteur en management supporter voor veel verschillende organisaties in het MKB gewerkt, maar ook voor eenmanszaken. Profit en non-profit.

Al deze ervaringen hebben mij tot een veelzijdig, innovatief persoon gemaakt, die altijd is gefocust op welke manier een opdracht het beste en meest efficiënt kan worden uitgevoerd. Mijn creativiteit kan ik altijd inzetten.OVER INEKE

Ik ben een mensen-mens, betrokken bij en belangstellend voor de mensen om mij heen. Ben oprecht geïnteresseerd wat hun verhaal is, hoe zij in het leven staan.
Verhalen vertellen en schrijven is iets wat ik als kind al graag deed. Spannende verhalen schreef ik over reuzen of wilde dieren. Toen ik nog op de basisschool zat, maakte ik al een tijdschrift over dieren. Dat vond ik toen al geweldig leuk om te doen!
Mijn interesse voor lezen is er altijd geweest. Spannende thrillers maar ook boeken over oude culturen, dieren, de natuur, het heelal, noem maar op.

Naast ondernemer ben ik levenspartner, moeder en vriendin van onze drie prachtige dochters.
Mijn hobby's zijn genieten van de natuur, kunst en cultuur. We reizen graag naar plaatsen en streken waar we cultuur kunnen snuiven, maken heerlijke wandelingen. Koken is ook een bezigheid waar ik heel blij van word.
Op maatschappelijk gebied heb ik veel jeugd- en jongerenwerk gedaan, en ben veel jaren als mantelzorger actief geweest.


SPIDER IN HET WEB

Als ervaren eindredacteur en office manager ben ik echte organisator, zorg voor een goede planning, houd die strak in de gaten en neem de benodigde actie.

Het is daarbij belangrijk dat je zowel zeer zelfstandig kunt werken, maar ook een teamplayer bent.
De veelzijdigheid van deze werkzaamheden maken dat dit werk nooit verveelt, sterker nog: het is heel motiverend om steeds weer een productie op tijd gereed te maken naar volle tevredenheid van de opdrachtgever én voor jezelf.

Redactiewerkzaamheden: Taal is echt mijn ding!

Het schrijven en corrigeren van teksten is altijd de rode draad in mijn leven geweest. Het is prachtig om met taal te ‘spelen’. Het prikkelt mijn creativiteit.
Een verhaal analyseren, zien wat de boodschap voor je doelgroep is. "Onzin" eruit en essentie erin. Een goed opgebouwde tekst en correct taalgebruik geeft je boodschap zoveel meer kracht.
Het geeft mij veel voldoening om die boodschap, jouw verhaal, op een goede manier in tekst vorm te geven: duidelijk verwoord en aansprekend voor de lezer.

Want een goede tekst maakt écht het verschil!!

MISSIE EN VISIE


Het is altijd mijn droom geweest om voor mijzelf te werken. Eind 2000 ben ik gestart met PROAS, mijn bureau voor tekstredactie en professional office support. Ik wil werken op de manier die bij mij past: transparant wil ik voor mijn opdrachtgevers toegevoegde waarde brengen.
En beloven wat je zegt: What you see is what you get!
Meedenken, inleven, hands-on zaken oppakken waar dat nodig is. Zodoende het verschil maken.
Maar vooral: Ondernemen met passie en plezier vanuit mijn hart!
  

Bij het uitvoeren van veel van mijn opdrachten is het belangrijk de rode draad te ontdekken, te achterhalen waar een probleem ligt. Van daaruit de mogelijkheden onderzoeken en een oplossing bieden.
Daarbij zet ik mijn brede en allround skills in ter ondersteuning van bedrijven en organisaties op divers gebied binnen mijn field of expertise.

Enthousiasme, flexibiliteit, uitstekende communicatieve vaardigheden en een proactieve instelling.
Betrokken bij mijn opdrachtgevers om voor hen het beste resultaat te behalen. Altijd bezig met de vraag: hoe kan het beter?

Ondernemen vanuit mijn hart! Dat drukt ook mijn logo uit: het hart en betrokkenheid staan centraal zodat de cirkel rond is!
Dat is waar ik met PROAS voor sta!PROAS
FLORIJNWEG 13-15
6883 JN VELP


   06 - 234 60 455

inekeslob@proas.nl