SAMEN MET |
Professional Office Support

Je hebt een grote opdracht gekregen die tijdelijk veel extra werkdruk oplevert. Binnen je organisatie heb je mogelijk onvoldoende capaciteit om dit op te vangen. Zoek je iemand die je in deze periode kan ondersteunen? Denk dan eens aan tijdelijk support op projectbasis.
Alle expertise die je van een professionele management supporter mag verwachten, hebben wij in huis. Expertise is opgebouwd door een jarenlange ervaring.
PROAS biedt office support op verschillende niveaus en is je sparring partner op directieniveau.

MORE THAN JUST AN OFFICE AGENCY

PROAS is een ervaren professional en heeft opdrachten voor veel verschillende organisaties in het MKB uitgevoerd en daardoor ruime ervaring opgedaan. Schakelt snel en leeft zich vlot in jouw specifieke situatie in.

Een half woord is genoeg.

Zodat jij je kunt concentreren op je eigen werk. Zonder zorgen.

PROAS biedt maatwerk want geen opdrachtgever of project is hetzelfde.

OFFICE MANAGEMENT / PROJECT SUPPORT

Het beheersen van een project vraagt niet alleen specifieke vaardigheden van de projectmanager, maar ook van de projectassistent.
Een hands-on mentaliteit en helicopterview om knelpunten snel op te lossen. Flexibiliteit, snel inleven in de materie en een goed gevoel voor verhoudingen is dan ook een must.

Zowel reguliere secretariële taken als specifieke zaken als het bijhouden van projectplanningen, het onderhouden van klantcontacten, het uitvoeren van notuleerwerkzaamheden en opvolgen of monitoren van de benodigde acties: het zijn allemaal werkzaamheden waarin PROAS zeer bedreven in is en graag voor je uitvoert.

SECRETARIEEL SUPPORT

Of het nu gaat om het opstellen van een goede brief of het uitwerken van (digitaal of handgeschreven) teksten, van het organiseren van in-company trainingen of je bedrijfsevent tot compleet agendabeheer, notuleerwerk, het maken van afspraken, planningen en overzichten.

Het is slechts een kleine greep uit de veelheid van diensten die je van ons kunt verwachten.
Allround.

COMMERCIEEL & ADMINISTRATIEF SUPPORT

Een tijdelijke grote opdracht, achterstand door drukte of ziekte van je medewerkers heeft een grote impact op je bedrijfsvoering.

Het inschakelen van een assistent op tijdelijke basis levert je de flexibiliteit die je nodig hebt om je opdracht professioneel én tijdig uit te kunnen voeren.

PROAS heeft ruime ervaring op het gebied van commercieel en administratief support. Te denken valt aan account management, sales support, (advertentie)verkooptaken, etc.
PROAS biedt je professionele, flexibele assistentie en een oplossing die op dat moment bij jouw onderneming past.

SAMENWERKEN

Interesse om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen?
Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Persoonlijk en betrokken advies, het nakomen van afspraken en doen wat je zegt en belooft.
Dat is de basis voor een langdurige relatie met mijn opdrachtgevers.PROAS
FLORIJNWEG 13-15
6883 JN VELP

   06 - 234 60 455

inekeslob@proas.nl