SAMEN MET |
we love our clients!


Bij PROAS sta je als opdrachtgever voorop. PROAS denkt actief met je mee om tot een optimaal eindresultaat te komen. Hoe doen we dat? Door goed luisteren, kritische vragen stellen, sparren en inspelen op je wensen. Zo bereiken we dit doel. Slagvaardigen hands-on. Dat is waar het om gaat. Dat is onze werkwijze.

Een frisse blik

Het voordeel van het inschakelen van een externe professional is dat die met een frisse blik kijkt naar je bedrijfsteksten of werkproces.
Die dingen ziet die je zelf misschien niet (meer) ziet omdat je gewend bent op een bepaalde manier te werken of je diensten te benoemen. Een blinde vlek kan door de jaren heen gemakkelijk ontstaan.
PROAS werkt met een helicopter view, is kritisch en stelt de juiste vragen, is gespecialiseerd op het snijvlak tussen publiceren en begeleiden.
Kan zo alle facetten van en rondom het schrijven van een tekst begeleiden, of op een innovatieve manier behulpzaam zijn met het vernieuwe van bedrijfsprocessen.


EEN SELECTIE VAN ONZE OPDRACHTGEVERS SINDS 2000

Vertellen dat je goed werk levert en tevreden klanten hebt,
is een ding. Een ander ding dat minstens zo belangrijk is, is
dat klanten zelf vertellen wat ze van de dienstverlening van
PROAS vinden.

Bekijk hier een selectie reviews van de bedrijven en particulieren
die we sinds 2000 hebben geholpen met het realiseren van
hun teksten en professionele uitstraling.

Wat zeggen onze opdrachtgevers?


"Dat Ineke ons 72 pagina's tellende jubileumboek als corrector kritisch heeft doorgenomen, is een enorm waardevolle toevoeging geweest. Wanneer je als bedrijf lang met dezelfde teksten bezig bent, is het risico aanwezig dat er taalfouten of een onjuiste zinsopbouw insluipt. De scherpe blik van Ineke heeft ervoor gezorgd dat wij écht ons eigen verhaal hebben kunnen neerzetten. De finishing touch op een boek wat nog lang gelezen gaat worden. Waardevol dus!"   

Janjaap Kleine - designer • marketing & communicatie team at VanMeijel

“Ineke heeft ons vakkundig geholpen bij de coördinatie van een aanbestedingstraject en het schrijven van de teksten, ook voor onze website. Ze hielp ons echt om de tekst juist te interpreteren, prioriteiten te stellen en de planning scherp te bewaken. Waar wij af en toe de draad kwijt raakten, hielp zij de grote lijnen niet uit het oog te verliezen. Door haar flexibiliteit, kennis en inlevingsvermogen konden we heel snel schakelen. Ineke is een prettige professional die altijd binnen no time reageert en de gemaakte afspraken nakomt.”

Arjan Flipse – Directeur Jacobs Verhuizingen B.V.


“I have experienced Ineke as a very punctual, adequate and flexible professional. She works fast while always aiming to deliver the highest quality possible. I would recommend Ineke to any company that needs professional support with editorial work.”

Anne Thiemann, Sr. Account & Project manager Marketing Communications at Norvell Jefferson


"Ineke is a professional in making a periodical. She worked several years in a team with different editors and authors. She corrected the articles and arranged the advertising in good harmony with the team and me, as chief editor during that period."

Herm Verbugt - Directeur RDO Basisschool Aan de Bron - Weert


“Ineke heeft me geholpen bij het ruwe concept van mijn tweede boek. Hierin is ze bijzonder accuraat, helder en maakt ze goed onderscheid tussen hoofd- en bijzaken. Daarnaast is Ineke een persoon met een duidelijke mening en geeft ze goede adviezen en tips, waarmee ik als schrijver weer verder kan. Zowel als proeflezer en als redacteur kan ik Ineke van harte aanbevelen, omdat ze nadrukkelijk stuurt op deadlines en gemaakte afspraken en zij let op details, die ik als auteur over het hoofd zie. Kortom, een welkome aanvulling voor mij tijdens het schrijfproces. Ik heb onze samenwerking als zeer plezierig en prettig ervaren.”

Edward Tuheteru
Werving & Selectie - Recruitment - Loopbaan-en Teamontwikkeling bij Woerden Werkt aan de Winkel


“Ik ben heel blij met Ineke, niet alleen puur redigeren, ze kijkt of het hele verhaal realistisch overkomt en of alle gegevens kloppen. Ineke neemt geen blad voor de mond en waarschuwt tijdig als de tekst niet correct is geschreven of niet geloofwaardig overkomt. Soms ga ik te ver in mijn enthousiasme, dan word ik aan mijn vestje getrokken.
Het moet dan net even anders. Gelukkig denk Ineke met de auteur mee. Telkens na correcties keurig een terugkoppeling naar de auteur toe. Dat is de kracht van PROAS.
Ineke, ik wil je hartelijk bedanken voor de coaching en redactie van mijn boeken. We hebben geweldig samengewerkt.
Kortom, ik ben blij dat ik je ben tegengekomen, vakvrouw pur sang. Als u iemand zoekt die kan redigeren, dan bent u bij PROAS aan het juiste adres!”

Gerard M. de Vries, Auteur van Het grote geheim en Het zal je gebeuren


“I am not glad to hear that Ineke is leaving TenneT, I thought we have finally found a good secretary for Public Affairs NL. Who will do your job now?I wish you all the best, Ineke, wherever your way will go to in the future! I hope the person following will be as nice as you are ;-)”

Anja Müller, Teamassistentin Public Affairs TenneT TSO GmbH, Bayreuth, Germany


“Graag wil ik Ineke Slob van PROAS bedanken voor de tekst- en beeldredactie van mijn levensverhaal, de vertaling naar het Engels, de adviezen, haar support en het verder uitwerken van passages in mijn boek. Samen met Ineke ben ik er in geslaagd om mijn verhaal compleet te maken en dankzij haar ook de keuze van de foto’s te bepalen. We konden heel goed samenwerken.”

Petra Nordbeck, auteur Antigoni, mijn levensverhaal

  1. SAMEN WERKENInteresse om te zien wat we voor elkaar ku

SAMEN WERKEN

Interesse om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Persoonlijk en betrokken advies, het nakomen van afspraken en doen wat je zegt en belooft.
Dat is de basis voor een langdurige relatie met mijn opdrachtgevers.
PROAS
FLORIJNWEG 13-15
6883 JN VELP


   06 - 234 60 455

inekeslob@proas.nl